Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туризам

Туристичка понуда југа србије, сеоски туризам

<<<23456789>>>Укупно: 1161  |  Приказано: 41 - 50

Лепоте Сокобање (Фото - први део)

З.С. Јужна Србија Инфо 27.03.2022.
Лепоте Сокобање

Захваљујући Николи Драгићевићу из Николнца, живописног села крај Сокобање, редакција портала Јужна Србија Инфо, дошла је у посед фотографија које приказују природне и историјске лепоте наше најстарије Бање.

опширније

Коментара: 0

"Чисто и сигурно" - обука туристичких радника у условима ковида

Јужна Србија Инфо 12.03.2022.
Чисто и сигурно

Као одговор на изазове које је пандемија COVID-19 ставила пред туристички сектор, Пословно удружење хотелско-угоститељске привреде Србије ХОРЕС започело је реализацију другог дела развоја добровољне сертификационе шеме „Чисто и сигурно“.

опширније

Коментара: 0

Зимски водич кроз Србију

Јужна Србија Инфо 24.12.2021.
Зимски водич

Када се говори о путовањима и излетима, ретко ко помисли на зимско време. Зима можда није свима најдраже доба за такве авантуре, али она свакако има својих чари и предности.

опширније

Коментара: 0

"Туристички цвет" за лесковачку Туристичку организацију

Јужна Србија Инфо 18.12.2021.
Туристички цвет за ТОЛ

Градоначелник ЛесковцаГоран Цветановић и директор Туристичке организације Лесковац Небојша Коцић јуче су одржали конференцију за медије поводом признања које је јуче припало овој институцији.

опширније

Коментара: 0

ТОН на Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Розана Саздић 24.11.2021.
ТОН на Сајму туризма у Крагујевцу

Туристича организација Ниш чествује на 12. Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Манифестација почиње сутра 25. и траје до суботе 27. новембра, на којој ће се представити више од 50 учесника. Туристичка организација Ниш представиће, далеко познате туристичке потенцијале Ниша и околине.

опширније

Коментара: 0

"Прокупац" аутохтона сорта грожђа бренд Топлице

Јужна Србија Инфо 16.11.2021.
Аутохтона сорта грожђа

У организацији Удружења „Волимо Јастребац“ и агенције „Јастребац Епигенија“ одржана је дводневна манифестација „Вински туризам и утицај Прокупца на развој регије“ и представљена винарија „Грабак“ из Врњачке Бање, власника Милоша Јовановића, родом из прокупачког села Рељинца.

опширније

Коментара: 0

Град добио извођача за изградњу аква парка

Јужна Србија Инфо 16.11.2021.
Гради се аква парк

Како је рекла градоначелница Ниша Драгана Сотировски Ниш је добио извођача радова за аква парка у Нишкој Бањи. Према речима надлежних, тендер за пројектанта и извођача прве фазе изградње аква-парка завршен је 5. новембра.

опширније

Коментара: 0

Два "Сребрна кофера" за Туристичку организацију Куршумлије

Јужна Србија Инфо 16.10.2021.
Два Сребрна кофера

Туристичка организација града Крушевца, због тренутне епидемиолошке ситуације, овогодишњи Фестивал „Кофер слова“ организовала је „на даљину“. Континуитет је ипак одржан, као што је остварен и циљ да се настави афирмација и промоција туристичких публикација, као и да се истакне њихов значај у развоју туризма, унапређења туристичких потенцијала и истицања аутентичности регија.

опширније

Коментара: 0

Девета "Вурдијада" у Бабушници 23. октобра у смањеном обиму

Јужна Србија Инфо 13.10.2021.
Вурдијада у смањеном обиму

Tрадиционална 9. Вурдијада у Бабушници одржаће се 23.10.2021. године у измењеном облику и у смањеном обиму, услед неповољне епидемиолошке ситуације. Ове године учешће ће узети само произвођачи вурде и неће бити излагача сувенира и домаће радиности, као ни излагача јела националне кухиње.

опширније

Коментара: 0

Дани туризма: На нишком ПМФ-у започет процес оснивања Туристичке регије источне и јужне Србије

Јужна Србија Инфо 07.09.2021.
Туристичка регија источне и јужне Србије

Представници локалних самоуправа из окружења сагласили су се да Ниш треба да буде средиште и стожер будуће туристичке регије овог дела Србије од чијег оснивања и деловања ће имати користи свако место.

опширније

Коментара: 0

<<<23456789>>>Укупно: 1161  |  Приказано: 41 - 50


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима