Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Златни кофер" за Туристичку организацију Лесковац

rssBookmark and Share

Лесковац 17.10.2017. Јужна Србија Инфо

На тринаестом Међународном фестивалу туристичких публикација „Кофер слова" који је одржан у Крушевцу 13. и 14. октобра 2017. Туристчка организација града Лесковца освојила је прву награду и златни кофер у категорији вишелисна туристичка публикација до 50 страница ( за публикацију ЛЕСКОВАЦ Културни туризам, културно-историјски споменици) и другу награду и сребрни кофер за најбољи веб сајт (www.turistickaorganizacijaleskovac.rs).

"Златни кофер" за Туристичку организацију Лесковац

Фестивал има такмичарски карактер, вреднује квалитет туристичког промотивног материјала, а идеалана је прилика за окупљање представника туристичке понуде у земљи и иностранству и размену мишљења, јачање и успостављање нових пословних контаката. Претходних година материјал са којим је конкурисала Туристичка организација града  Лесковца, био је оцењен високим оценама и увек био у самом врху.

У такмичарском делу фестивала било  је укупно девет категорија и то: једнолисна туристичка публикација, вишелисна туристичка публикација до 50 страница, вишелисна туристичка публикација са више од 50 страница, монографија градова и општина, допунски промотивни материјал (кесе, блокови, фасцикле, беџеви, качкети и слични производи), туристчка мапа, најоригиналнија туристичка публикација, аудио-видео публикација и најбољи wеб сајт.

Критеријуми за доделу награда били су промоција и унапређење туристичких потенцијала, истицање аутентичности регије кроз публикацију, квалитет и оригиналност садржаја и фотографија, као и квалитет штампе.

На поменутом међународном фестивалу учествовало је преко 50 туристичких организација из Србије и неколико из региона (Бугарска, Грчка и Република Српска).

Коментара: 0


#   Лесковац   Крушевац   Туристичка организација   признање   Туристичка организација Лесковца   Република Српска   Златни кофер
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима