Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ајкулин отац: Мој син је интелектуалац, а не криминалац

rssBookmark and Share

16.08.2014. Ало

Зоран Ајковић (43) звани “Ајкула“, који је јуче изручен из Црне Горе по међународној потерници због сумње за саучесништво у изнуди, данас је доведен у нишки Виши суд на саслушање.

Ајкулин отац: Мој син је интелектуалац, а не криминалац

Из притворске јединице Казнено поправног завода до суда је превезен “марицом“ коју су допратила још три полицијска возила. На улазу у суд, осим Ајковићевог браниоца адвоката Милана Петровића, широј јавности познатог као правног заступника генерала Владимира Лазаревића, сачекала га је и најближа родбина, преноси телеграф.

Зоранов отац Веселин замолио је новинаре за објективно извештавање о овом случају и поновио да се његов син није огрешио о закон, изразивши наду да ће то бити доказано и на суду.

- Свог сина сам васпитавао као часног и поштеног човека. Тешко нам падају оптужбе да је криминалац те да смо се обогатили на незаконит начин. Мој син је интелектуалац, а не криминалац – казао је Ајковићев отац. Он је изразио жаљење што му је било онемогућено да види сина кога су затворски чувари увели у суд на споредан улаз.

- Било би ми лакше да сам бар могао да га на кратко видим а ни то ми не дадоше – рекао је огорчени отац.

Саслушање Ајковића пред судијом за претходни поступак је у току. Он треба да одлучи да ли ће га задржати у притвору до саслушања пред тужиоцем које се очекује следеће недеље.

 


#   Зоран Ајковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима