Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бахати градоначелник наставља да се руга гладним суграђанима: не дам ни „мазду“ ни оставку!

rssBookmark and Share

30.03.2013. Izvor: Alo-JužnaSrbija.info

Председник Куршумлије једне од најсиромашнијих општина у Србији Радољуб Видић казао је да неће да врати “мазду 6” за коју је из општинског буџета издвојено 25.800 евра нити ће поднети оставку као морални чин, осим ако то од њега не буде тражила његова странка.

Бахати градоначелник наставља да се руга гладним суграђанима: не дам ни „мазду“ ни оставку!

Видић, који је из кадра СНС-а за лист Ало истиче да још нико из странке није контактирао с њим поводом његове скандалозне куповине, а на питање да ли је спреман да врати аутомобил и поднесе оставку кратко одговара:

- Зашто бих?!

У централи СНС-а кажу да су у овом тренутку најбитнија национална и државна питања, а да су персонална решења остављена за главни одбор странке, када ће се анализирати рад сваког функционера, па тако и Видића.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић је рекао да је службени аутомобил Александра Вучића стар осам година, колико и његов, као и да својим примером покушавају да покажу да “бахатост не станује у Србији” и додао да, ко не следи њихов пример, не може да буде у њиховом тиму.

Коментар Видића на то да му се председник странке вози у аутомобилу старом осам година био је: “И тај аутомобил мораће да се замени”.

Мировић: Изненађени смо и резигнирани !

Мировић је за “Ало!” казао да је одлука о куповини аутомобила од 25.800 евра бахата и неодговорна. Он није могао да каже да ли ће врх странке тражити од првог човека једне од најсиромашнијих општина у Србији да врати аутомобил и поднесе оставку.


- У току је анализа, а и о овом, конкретном случају ускоро ће одлучити највиши органи странке. Изненађени смо и резигнирани оваквим понашањем. Уколико је била заиста потребна куповина службеног аутомобила, могао је да буде купљен неки јефтинији. Бахатост не толеришемо - истиче Мировић и додаје да ће покушати да исправе овакав пропуст, али није прецизирао на који начин.

Поред Куршумлијске опозције оваквом одлуком првог човека једне од најсиромашнијих општина у Србији огорчани су и грађани Куршумлије, али и поједини представници владајуће кооалиције.


#   Игор Мировић   главни одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима