Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Без воде за пиће на 39 степени

Bookmark and Share

Куршумлија 01.09.2011. Аutor : JS

Поједини мештани приградског насеља Пантиће у Куршумлији већ неко време су без воде за пиће,на температути која је ових дана достизала и до 39 степени .

Без воде за пиће на 39 степени

Како су навели мештани са којима смо разговарала без воде за пиће је изузетно тешко поготово како кажу на температури која је ових дана у Куршумлији достизала и до 39 степени.

Огорчани мештани тврде да су се у више наврата обраћали директору Јавног комуналног предузећа ’’Топлица,, који им је обећао да ће проблем бити решен али до реализације истог још увек није дошло.

Најтеже је како кажу породицама са малом децом и женама које воду за прање морају да доносе са бунара или извора удаљених по неколико сати од њихових кућа.

Мештани тврде да би уколико се проблем хитно нереши насељем могла да се пренесе и нека заразна болест од чега се како кажу највише и боје.

-У више наврата смо се сви обраћали директору ЈКП ’’Топлица,, који нам је обећао да ће проблем са водоснадбевањем који имамо бити решен,али ни дан данас до тога није дошло,Испричала је за ''Јужну Србију'' Гордана Тимотијевић из насеља Пантиће наглашавајући притом да се овај проблем дешава сваке године махом лети али да нико од надлежних на то не обраћа пажњу .

У СО Куршумлија казали су нам да поједини мештани насеља Пантиће немају воду за пиће због ненаменског трошења воде појединих људи због чега су појачане контроле које такве особе новчано кажњавају .

И док неки немју воду за пиће мештани који су ''нижи'' и који воду имају користе је за поливање својих башта у шта се јуче уверила екипа ''ЈужнеСрбије'' .


#   Куршумлија   пиће   Топлица река   Пантиће   без воде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима