Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bez vode za piće na 39 stepeni

Bookmark and Share

Kuršumlija 01.09.2011. Autor : JS

Pojedini meštani prigradskog naselja Pantiće u Kuršumliji već neko vreme su bez vode za piće,na temperatuti koja je ovih dana dostizala i do 39 stepeni .

Bez vode za piće na 39 stepeni

Kako su naveli meštani sa kojima smo razgovarala bez vode za piće je izuzetno teško pogotovo kako kažu na temperaturi koja je ovih dana u Kuršumliji dostizala i do 39 stepeni.

Ogorčani meštani tvrde da su se u više navrata obraćali direktoru Javnog komunalnog preduzeća ’’Toplica,, koji im je obećao da će problem biti rešen ali do realizacije istog još uvek nije došlo.

Najteže je kako kažu porodicama sa malom decom i ženama koje vodu za pranje moraju da donose sa bunara ili izvora udaljenih po nekoliko sati od njihovih kuća.

Meštani tvrde da bi ukoliko se problem hitno nereši naseljem mogla da se prenese i neka zarazna bolest od čega se kako kažu najviše i boje.

-U više navrata smo se svi obraćali direktoru JKP ’’Toplica,, koji nam je obećao da će problem sa vodosnadbevanjem koji imamo biti rešen,ali ni dan danas do toga nije došlo,Ispričala je za ''Južnu Srbiju'' Gordana Timotijević iz naselja Pantiće naglašavajući pritom da se ovaj problem dešava svake godine mahom leti ali da niko od nadležnih na to ne obraća pažnju .

U SO Kuršumlija kazali su nam da pojedini meštani naselja Pantiće nemaju vodu za piće zbog nenamenskog trošenja vode pojedinih ljudi zbog čega su pojačane kontrole koje takve osobe novčano kažnjavaju .

I dok neki nemju vodu za piće meštani koji su ''niži'' i koji vodu imaju koriste je za polivanje svojih bašta u šta se juče uverila ekipa ''JužneSrbije'' .


#   Kuršumlija   piće   Toplica reka   Pantiće   bez vode
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima