Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Четрнаест година Факултета уметности у Нишу

rssBookmark and Share

29.11.2016. Јужна Србија Инфо

03. децембра 2016. године се навршава 14 година постојања и рада Факултета уметности у Нишу. Тим поводом организован је низ манифестација.

Четрнаест година Факултета уметности у Нишу

Предавање др Марије Ранђеловић са темом "Образовна политика и медијска писменост" у оквиру националне кампање "Буди медијски писмен! Не дај да те спинују!" биће одржано у среду 30. новембра 2016. године са почетком у 17 сати на Факутету уметности у сали број 6. Од 20 сати у Концертно-изложбеном простор ФУ, Књажевачка 2а на концерту ће наступити професори и сарадници Факултета.

Изложба студената са Департмана за примењене уметности свечано ће бити отворена у четвртак 01. децембра 2016. године са почетком у 19 сати у Простору за креативно деловање ДЕЛИ, Давидова 2а. Након отварања изложбе у 20 сати у Концертно-изложбени простор ФУ, Књажевачка 2а, студенти Факултета уметности представиће се концертом у оквиру прославе.

Свечана академија поводом прославе Дана факултета одржаће се у петак 02. децембра 2016. у 12 сати у Концертно-изложбени простор ФУ, Књажевачка 2а.


#   Факултет уметности   прослава   музика   Академија   годишњица   професори   студенти   сликарство   свечана академија   медијска писменост
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима