Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Četrnaest godina Fakulteta umetnosti u Nišu

rssBookmark and Share

29.11.2016. Južna Srbija Info

03. decembra 2016. godine se navršava 14 godina postojanja i rada Fakulteta umetnosti u Nišu. Tim povodom organizovan je niz manifestacija.

Četrnaest godina Fakulteta umetnosti u Nišu

Predavanje dr Marije Ranđelović sa temom "Obrazovna politika i medijska pismenost" u okviru nacionalne kampanje "Budi medijski pismen! Ne daj da te spinuju!" biće održano u sredu 30. novembra 2016. godine sa početkom u 17 sati na Fakutetu umetnosti u sali broj 6. Od 20 sati u Koncertno-izložbenom prostor FU, Knjaževačka 2a na koncertu će nastupiti profesori i saradnici Fakulteta.

Izložba studenata sa Departmana za primenjene umetnosti svečano će biti otvorena u četvrtak 01. decembra 2016. godine sa početkom u 19 sati u Prostoru za kreativno delovanje DELI, Davidova 2a. Nakon otvaranja izložbe u 20 sati u Koncertno-izložbeni prostor FU, Knjaževačka 2a, studenti Fakulteta umetnosti predstaviće se koncertom u okviru proslave.

Svečana akademija povodom proslave Dana fakulteta održaće se u petak 02. decembra 2016. u 12 sati u Koncertno-izložbeni prostor FU, Knjaževačka 2a.


#   Fakultet umetnosti   proslava   muzika   Akademija   godišnjica   profesori   studenti   slikarstvo   svečana akademija   medijska pismenost
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima