Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директорка Дома здравља забранила запосленима да дају изјаве о њеном непотизму

rssBookmark and Share

22.11.2013. Autor: Aleksandar Tadić

Бахата директорка Дома здравља у Куршумлији Уранија Петровић која је и председница општинског одбора Демократске странске Србије у том граду која је за своју ћерку нашла ухлебљење и то на одељену стоматологије у Куршумлијском Дому здарвља већ дуже од недељу дана не одговара на питања наше медијске куће.

Директорка Дома здравља забранила запосленима да дају изјаве о њеном непотизму

Петровић је поред своје ћерке по партијској и родбинској линији у Дом здравља у Куршумлији запослила десетак особа, за чијим ангажманом према подацима до којих смо дошли није имало апсолутно никаквих потреба.

Иако смо на адресу Дома здравља у Куршумлији пре око недељу дана послали питања директорки, одговоре нисмо добили. Запослени у тој здравственој установи који су директорку и оптужили за непотизам сада у страху за свој посао одбијали су сада да дају било какав коментар на ову тему, док је у управи Дома здравља нашој екипи речено да је ''директорка одсутна''.

- Запосленима је строго забрањено да било шта коментаришу и дају било какве изјаве за медије након што се појавила вест о непотизму директорке, казала нам је чистачица Куршумлијског Дома здравља.

Недавно је по налогу министарке здравља Славице Ђукић Дејановић у Дом здравља у Куршумлији упућена здравствена инспекција пошто је докторка те установе Милунка Илић Веселиновић одбила да препише рецепте Стефану Радовићу ЛГБТ активисти вређајући га притом на основу сексуалне оријентације и родног идентитета, тада је колегијум Дома здравља тражио ''разумевање за колегиницу''.


#   Дом здравља     Милунка Илић Веселиновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима