Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorka Doma zdravlja zabranila zaposlenima da daju izjave o njenom nepotizmu

rssBookmark and Share

22.11.2013. Autor: Aleksandar Tadić

Bahata direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji Uranija Petrović koja je i predsednica opštinskog odbora Demokratske stranske Srbije u tom gradu koja je za svoju ćerku našla uhlebljenje i to na odeljenu stomatologije u Kuršumlijskom Domu zdarvlja već duže od nedelju dana ne odgovara na pitanja naše medijske kuće.

Direktorka Doma zdravlja zabranila zaposlenima da daju izjave o njenom nepotizmu

Petrović je pored svoje ćerke po partijskoj i rodbinskoj liniji u Dom zdravlja u Kuršumliji zaposlila desetak osoba, za čijim angažmanom prema podacima do kojih smo došli nije imalo apsolutno nikakvih potreba.

Iako smo na adresu Doma zdravlja u Kuršumliji pre oko nedelju dana poslali pitanja direktorki, odgovore nismo dobili. Zaposleni u toj zdravstvenoj ustanovi koji su direktorku i optužili za nepotizam sada u strahu za svoj posao odbijali su sada da daju bilo kakav komentar na ovu temu, dok je u upravi Doma zdravlja našoj ekipi rečeno da je ''direktorka odsutna''.

- Zaposlenima je strogo zabranjeno da bilo šta komentarišu i daju bilo kakve izjave za medije nakon što se pojavila vest o nepotizmu direktorke, kazala nam je čistačica Kuršumlijskog Doma zdravlja.

Nedavno je po nalogu ministarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović u Dom zdravlja u Kuršumliji upućena zdravstvena inspekcija pošto je doktorka te ustanove Milunka Ilić Veselinović odbila da prepiše recepte Stefanu Radoviću LGBT aktivisti vređajući ga pritom na osnovu seksualne orijentacije i rodnog identiteta, tada je kolegijum Doma zdravlja tražio ''razumevanje za koleginicu''.


#   Dom zdravlja     Milunka Ilić Veselinović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima