Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Додатни летови пред Нову годину, али и нове дестинације

rssBookmark and Share

25.10.2016. С.И. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Желећи да привуку већи број путника у време новогодишњих празника, авио-компаније Рaјан ер и Виз ер својим путницима из Ниша понудиле су додатне поласке ка појединим дестинацијама, од укупно 9 колико их има.

Додатни летови пред Нову годину, али и нове дестинације

Како објављује специјализовани портал Fly from Niš, Братислава је нова дестинација из Ниша до које ће авиони нискотарифне авио-компаније Рyанаир превозити путнике сваког понедељка и петка, почевши од 31.октобра, одакле ће путници имати прилику да се даље повезу ка Прагу и Лондону. Рајан ер ће путнике из Ниша и током новогодишњих празника превозити у вандредним терминима сваке среде, почевши од 21.децембра ове до 4.јануара наредне године, па ће путници моћи да се и у тим терминима повежу са Лондоном и Прагом.

И Биз ер је омогућио додатне летове за Дортмунд током новогодишњих празника, и то укупно четири поласка, почевши од 15.децембра, уз постојеће редовне линије сваког уторка и суботе.

Подсећања ради, из Ниша се може летети ка још шест дестинација широм Европе и то ка Базелу, Малмеу, Диселдорфу, Милану, Мемингену и Ајндховену.


#   аеродром Константин Велики   Виз Ер   Рајан ер   Братислава
@NisAirport @wizzair @Ryanair @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима