Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град и комуналци спремни за сутрашње Задушнице

rssBookmark and Share

Ниш 17.02.2017. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић са сарадницима и представници градских предузећа, установа, полиције и комуналне полиције састали су се данас како би се договорили о новој организацији рада градских служби због сутрашњих Задушница.

Фото: ЈКП Горица
Фото: ЈКП Горица

Градоначелник је овом приликом рекао да очекује да степен организације у току сутрашњег дана буде на вишем нивоу него до сада. „Узимајући у обзир капацитете овог простора, као и велики број људи који ће сутра бити овде, на Новом гробљу, намера нам је да се добро организујемо, да градске службе буду мобилније и одговорније како би грађани мање чекали, како не би било застоја.

Као и до сада, неће бити дозвољен улазак моторним возилима у комплекс Новог гробља, осим за возила на којима стоји посебна ознака-налепница за превоз особа са инвалидитетом. Биће уведена ванредна линија ка Новом гробљу на 7 минута, а појачана ће бити и редовна линија Габровачка река-Ново гробље. У току сутрашњег дана очекује се и већи број комуналних полицајаца, као и саобраћајних полицајаца.

Коментара: 0


#   Ниш   Дарко Булатовић   Горица ЈКП   Габровачка река   Задушнице   особа са инвалидитетом   Ново гробље
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима