Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грађани Ниша на кафи с народним посланицима, жалили се на комуналне проблеме и незапосленост

rssBookmark and Share

19.10.2015. В. Торовић, Блиц

Нерешени комунални и инфраструктурални проблеми, као и незапосленост су теме о којима су грађани разговарали са народним посланицима из Ниша.
Кафу са Нишлијама у Казанџијском сокачету јуче је пило осморо од 12 посланика из Ниша.

Фото: К.Каменов
Фото: К.Каменов

- Дошао сам да питам посланике како да станари из Улице Орловића Павла 7 реше проблем великог броја паркираних аутомобила у нашем дворишту. Пошто је зграда у строгом центру града од кола не можемо да изађемо из улаза. Посланица Адриана Атанасов из Српске напредне странке је обећала да ће разговарати са надлежнима да нам се хитно реши проблем - испричао је Михајло Јоцић.

За разговор са посланицима заинтересоване су биле углавном старије Нишлије, а један од ретких младих био је Никола Рајачић. Он је посланика Миодрага Стошића из Покрета уједињених пензионера Србије питао да ли је лидер његове партије Милан Кркобабић у сукобу интереса, али је посланик рекао да он није надлежан да одговори на то питање. 
 
Грађани Ниша су коментарисали да довољно не познају своје посланике у Народној скупштини, као и да би “морали боље да заступају њихове интересе”. 


 
Душан Милисављевић, народни посланик Демократске странке оценио је да су и ови разговори с Нишлијама доказали да посланици не разговарају довољно с грађанима.

В. Торовић, Фото: К. Каменов


#   Душан Милисављевић   грађани   разговор   Национална коалиција за децентрализацију   Адријана Анасатасов   Милан Кркобабић   посланици   грађански кафић   Казанџијско сокаче   Миодраг Стошић
@dusanorldusan @decentralizuj @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима