Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Građani Niša na kafi s narodnim poslanicima, žalili se na komunalne probleme i nezaposlenost

rssBookmark and Share

19.10.2015. V. Torović, Blic

Nerešeni komunalni i infrastrukturalni problemi, kao i nezaposlenost su teme o kojima su građani razgovarali sa narodnim poslanicima iz Niša.
Kafu sa Nišlijama u Kazandžijskom sokačetu juče je pilo osmoro od 12 poslanika iz Niša.

Foto: K.Kamenov
Foto: K.Kamenov

- Došao sam da pitam poslanike kako da stanari iz Ulice Orlovića Pavla 7 reše problem velikog broja parkiranih automobila u našem dvorištu. Pošto je zgrada u strogom centru grada od kola ne možemo da izađemo iz ulaza. Poslanica Adriana Atanasov iz Srpske napredne stranke je obećala da će razgovarati sa nadležnima da nam se hitno reši problem - ispričao je Mihajlo Jocić.

Za razgovor sa poslanicima zainteresovane su bile uglavnom starije Nišlije, a jedan od retkih mladih bio je Nikola Rajačić. On je poslanika Miodraga Stošića iz Pokreta ujedinjenih penzionera Srbije pitao da li je lider njegove partije Milan Krkobabić u sukobu interesa, ali je poslanik rekao da on nije nadležan da odgovori na to pitanje. 
 
Građani Niša su komentarisali da dovoljno ne poznaju svoje poslanike u Narodnoj skupštini, kao i da bi “morali bolje da zastupaju njihove interese”. 


 
Dušan Milisavljević, narodni poslanik Demokratske stranke ocenio je da su i ovi razgovori s Nišlijama dokazali da poslanici ne razgovaraju dovoljno s građanima.

V. Torović, Foto: K. Kamenov


#   Dušan Milisavljević   građani   razgovor   Nacionalna koalicija za decentralizaciju   Adrijana Anasatasov   Milan Krkobabić   poslanici   građanski kafić   Kazandžijsko sokače   Miodrag Stošić
@dusanorldusan @decentralizuj @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima