Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник признао: Смена Неле Цветковић је политичке природе

rssBookmark and Share

Врање 18.12.2013. Izvor: OK Radio

Досадашња чланица Градског већа Врања задужена за заштиту животне средине Нела Цветковић (УРС) смењена је са те функције, а на њено место именован је прехрамбени технолог Немања Нухијевић (ЛДП).

Нела Цветковић
Нела Цветковић

Градоначелник Врања Зоран Антић каже да је разрешење Цветковићеве политичке природе и да то нема везе са квалитетом њеног рада.

– Њено разрешење није због нефункционисања или лошег рада, већ је реч о чистој политици.

Ми смо раскинули коалициони споразум са странком којој она припада и оваква одлука је требало да буде очекивана.

Цветковићева је посао члана Градског већа радила сасвим коректно и одговорно. Учествовала је у разним пројектима и дала је допринос развоју локалне самоуправе и то је жива истина – казао је Антић.

Досадашња чланица ГВ Нела Цветковић истакла је како је размишљала да на седници Скупштине поднесе извештај о свом раду протеклих дана, али да је то учинио градоначелник Врања.

– Шта рећи после изјаве градоначелника како сам ја добро радила свој посао, осим да је ова власт веома лоша – рекла је Цветковићева.

Иначе, нови члан Градског већа који ће бринути о екологији и заштити животне средине Немања Нухијевић рођен је 15. јуна 1982. године у Врању.

Завршио је Гимназију и Високу школу примењених струковних студија у Врању, одсек за прехрамбену технологију.

Од 2007. године бави се приватним предузетништвом, а већ две године ради као програмски менаџер у удружењу „Иницијатива за интеграције“ у Врању.


#   Врање   УРС   градоначелник   Зоран Антић   ЛДП   Немања Нухијевић   Нела Цветковић
@regionisrbije @ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима