Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градска водоводна мрежа после 40 година (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 06.01.2022. Јужна Србија Инфо

После 40 година чекања грађани Деспотовачке улице у Нишу су добили изграђену градску водоводну мрежу у дужини од 140 метара.

Градска водоводна мрежа после 40 година (ВИДЕО)

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски обишла је заједно са председницом градске општине Пантелеј Наташом Станковић и в.д. директором ЈКП „Наисус“ Гораном Милосављевићем радове на изградњи градске водоводне мреже и канализације у Деспотовачкој улици.

Грађани су тражили на пријему у Градској кући асфалт, а ми смо проверавали и утврдили да није решена водоводна и канализациона мрежа. Ово је још једна потврда да се држимо договора, прво вода и канализација, па онда асфалтирање улице, рекла је Драгана Сотировски.

Према њеним речима, у градској општини Медијана планирају се радови на уређењу међублоковског простора. Она је позвала управнике стамбених заједница да доставе своје предлоге Граду Нишу и градској општини Медијана.

Наташа Станковић је рекла да су становници Деспотовачке улице добили воду и најавила да ће у овој години бити још доста радова у градској општини Пантелеј.

Ово је значајан пројекат којим ЈКП „Наисус“ доказује да је оспособљен за овакву врсту радова, навео је Горан Милосављевић.

ВИДЕО: АМ ПРЕС


#   Ниш   Драгана Сотировски   водовод   Наиссус ЈКП   Горан Милосављевић   Деспотовачка улица
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима