Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradska vodovodna mreža posle 40 godina (VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 06.01.2022. Južna Srbija Info

Posle 40 godina čekanja građani Despotovačke ulice u Nišu su dobili izgrađenu gradsku vodovodnu mrežu u dužini od 140 metara.

Gradska vodovodna mreža posle 40 godina (VIDEO)

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski obišla je zajedno sa predsednicom gradske opštine Pantelej Natašom Stanković i v.d. direktorom JKP „Naisus“ Goranom Milosavljevićem radove na izgradnji gradske vodovodne mreže i kanalizacije u Despotovačkoj ulici.

Građani su tražili na prijemu u Gradskoj kući asfalt, a mi smo proveravali i utvrdili da nije rešena vodovodna i kanalizaciona mreža. Ovo je još jedna potvrda da se držimo dogovora, prvo voda i kanalizacija, pa onda asfaltiranje ulice, rekla je Dragana Sotirovski.

Prema njenim rečima, u gradskoj opštini Medijana planiraju se radovi na uređenju međublokovskog prostora. Ona je pozvala upravnike stambenih zajednica da dostave svoje predloge Gradu Nišu i gradskoj opštini Medijana.

Nataša Stanković je rekla da su stanovnici Despotovačke ulice dobili vodu i najavila da će u ovoj godini biti još dosta radova u gradskoj opštini Pantelej.

Ovo je značajan projekat kojim JKP „Naisus“ dokazuje da je osposobljen za ovakvu vrstu radova, naveo je Goran Milosavljević.

VIDEO: AM PRES


#   Niš   Dragana Sotirovski   vodovod   Naissus JKP   Goran Milosavljević   Despotovačka ulica
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima