Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цео тим тукао малолетног судију

rssBookmark and Share

Врање 26.09.2015.

Поводом пребијања фудбалског судије Филипа Николића (18), на утакмици у селу Лопардинце, његови другови покренули су ФБ групу “Бели анђео” и акцију “Друг није мета - стоп насиљу”.

Судија Николић се опоравља од напада
Судија Николић се опоравља од напада

Овај тежак инцидент догодио се на фудбалској утакмици у Лопардинцу између екипа Трешњевка и Левосоје, преноси ОК радио.

Према речима очевидаца, при резултату 1:0 за гостујућу екипу Левосоја, када је судија сигнализирао офсајд у коме су се нашли фудбалери домаће  Трешњевке, појединци из те екипе насрнули су на судију Николића.

- Филипа је прво тукао представник домаће екипе од 56 година, па онда и играчи тог клуба, без икаквог разлога. Овај “представник” ударио је Филипа у потиљак, што је био знак да насрну и остали, и ударају га по лицу и директно у бугреге. На крају је на Филипа налетео и голман, претећи да ће тучу наставити и код куће или школе - прича један од Филиипових пријатеља.

За Филипову генерацију у току су прославе пунолетства, и ових дана било је већ четврто славље коме Николић није присуствовао, јер се опоравља.

Да би указали на свеприсутније насиље, његови другови су покренули ФБ страницу под називом “Бели Анђео”.

- Позивамо све наше вршњаке да нам се придруже, јаве и коментаришу, како бисмо макар на тај начин дали подршку нашем другу Филипу, да се опорави и истраје у борби против насилника, јер је очигледно да их има свуда - каже Б. А., један од Филипових пријатеља.

 

 

 


#   Врање   туча   фудбал   Фејсбук   судије   Филип Николић   ОК Радио   Бели анђео
@facebook @okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима