Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Човек и дете покошени на коловозу, мушкарца ујела змија

rssBookmark and Share

Горњи Матејевац 09.06.2016.

Два пешака повређена су у две саобраћајне незгоде, једна особа је хоспитализована због уједа змије, а три особе су затражиле помоћ лекара због уједа паса у протекла 24 сата у Нишу, речено је агенцији Бета у Хитној помоћи.

Човек и дете покошени на коловозу, мушкарца ујела змија

Према речима лекара, најтеже је прошао старији мушкарац којег је јутрос око 6.30 возило "покосило" код подвожњака у Борској улици.

"Човек је задобио теже повреде главе и ногу и пребачен је у Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења", речено је у Хитној помоћи.

Екипа Хитне помоћи јуче око 18 часова пружила је помоћ девојчици (12) коју је возило оборило у самом центру града, у Улици Николе Пашића.

"Девојчица је срећом задобила лакше повреде, али је пребачена у Клинички центар на даље лечење", додају у Хитној помоћи.

Медицинска екипа ове здравствене установе јуче ујутру интервенисала је и у Горњем Матејевцу крај Ниша пошто је мушкарца (46) ујела змија.

Он је, према речима лекара, пребачен на лечење на Клинику за инфективне болести.

Од почетка године на Клиници за инфективне болести због уједа змије збринуте су четири особе са подручја Ниша.


#   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   змије   Клинички центар   Горњи Матејевац   Ургентни центар   инфективне болести
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима