Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деветнаестогодишњак опљачкао кинескињу

rssBookmark and Share

Лесковац 27.07.2013. Autor: T.S.

Припадници лесковачке Полицијске лишили су слободе и са кривичном пријавом привели истражном судији Основног суда у Лесковцу деветнаестогодишњег С. Б. из овог града а због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела разбоијништва односно тешке крађе.

Деветнаестогодишњак опљачкао кинескињу

Осумњичени С. Б. (19) се терети да је у прошли понедељак 22.јула  који минут иза 20 часова у лесковачкој улици Виљема Пушмана  испод подвожњака а у непосредној близини Градске аутоббуске станице „Легас“ пришао са леђа кинеској држављанки и из руку јој истргао торбицу са новцем и кључевима радње. Кинеска држављанка чије име се не спомиоње у званичном извештају ПУ у интересу истраге ради у оближњоиј Кинеској робној кући „Машинотекс“ у Лесковцу која  је одмах потражила помоћ случајних пролазника а напасник се како незванично сазнајемо трком упутио у правцу игралишта фудбалског клуба „Дубочица“ у Лесковцу.

Лесковачка полиција је убрзо ухапсила напасника за кога основано сумња да је он и сутрадан 23.јуле, ове године, у уторак око 3,40 сати изјутра извршио кривично дело тешке крађе. Он је са још једним малолетним лицем развалио врата продавнице мешовите робе „Ђорђевић“ у лесковачком „Радничком насељу“ и из продавнице присвојио већу количину цигарета и друге робе у вредности од преко 100 хиљада динара. Истражни судија Основног суда у Лесковцу младом разбојнику одредио је истражни притвор утрајању до месец дана.


#   Лесковац   полиција   пљачка   Дубочица   истражни судија   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима