Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Две особе повређене у саобраћајној незгоди на топоничком путу

rssBookmark and Share

Горња Топоница 20.07.2017. Вечерње новости

Две особе повређене у саобраћајној незгоди на Топоничком путу код скретања за село Вртиште

Две особе повређене у саобраћајној незгоди на топоничком путу

Две особе су повређене у саобраћајној незгоди која се око 12 часова и 30 минута догодила на Топоничком путу. Према првим информацијама из Хитне помоћи ради се о лакшим телесним повредама.

Судећи према ономе што смо затекли на лицу места, возачи и путници, поготово у преврнутој и доста оштећеној лагуни, имали су доста среће у овом удесу. Сударили су се рено лагуна и шкода, београдских регистарских ознака.

- Изгледало је стравично, каже Десимирка Стојановић (69), очевидац ове незгоде.

– Бели мерцедес је излетео из правца села Вртишта. Да би је избегао, возач лагуне је ударио у шкоду, изгубио контролу и преврнуо се у оближњем јарку, на Топоничком путу, код броја 74. Лагуна и шкода су ишле из правца Алексинца ка Нишу. Након удеса, чула сам запомагање из аутомобила. Нека жена је викала: Помозите, помозите, умреће ми дете! Одмах сам звала Хитну помоћ, ватрогасце и полицију који су дошли врло брзо. Хитна је била ту за два минута. Срећом, људи који су били у преврнутом аутомобилу су изашли из аута и нису тешко повређени колико сам могла да видим. Имали су велику срећу. Ја ово нећу никада да заборавим.

Мерцедес који је изазвао ову саобраћајну незгоду побегао је са лица места.


#   саобраћајна незгода   Горња Топоница   Вртиште
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима