Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na toponičkom putu

rssBookmark and Share

Gornja Toponica 20.07.2017. Večernje novosti

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na Toponičkom putu kod skretanja za selo Vrtište

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na toponičkom putu

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 12 časova i 30 minuta dogodila na Toponičkom putu. Prema prvim informacijama iz Hitne pomoći radi se o lakšim telesnim povredama.

Sudeći prema onome što smo zatekli na licu mesta, vozači i putnici, pogotovo u prevrnutoj i dosta oštećenoj laguni, imali su dosta sreće u ovom udesu. Sudarili su se reno laguna i škoda, beogradskih registarskih oznaka.

- Izgledalo je stravično, kaže Desimirka Stojanović (69), očevidac ove nezgode.

– Beli mercedes je izleteo iz pravca sela Vrtišta. Da bi je izbegao, vozač lagune je udario u škodu, izgubio kontrolu i prevrnuo se u obližnjem jarku, na Toponičkom putu, kod broja 74. Laguna i škoda su išle iz pravca Aleksinca ka Nišu. Nakon udesa, čula sam zapomaganje iz automobila. Neka žena je vikala: Pomozite, pomozite, umreće mi dete! Odmah sam zvala Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju koji su došli vrlo brzo. Hitna je bila tu za dva minuta. Srećom, ljudi koji su bili u prevrnutom automobilu su izašli iz auta i nisu teško povređeni koliko sam mogla da vidim. Imali su veliku sreću. Ja ovo neću nikada da zaboravim.

Mercedes koji je izazvao ovu saobraćajnu nezgodu pobegao je sa lica mesta.

Komentara: 0


#   saobraćajna nezgoda   Gornja Toponica   Vrtište
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}