Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na toponičkom putu

rssBookmark and Share

Gornja Toponica 20.07.2017. Večernje novosti

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na Toponičkom putu kod skretanja za selo Vrtište

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na toponičkom putu

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 12 časova i 30 minuta dogodila na Toponičkom putu. Prema prvim informacijama iz Hitne pomoći radi se o lakšim telesnim povredama.

Sudeći prema onome što smo zatekli na licu mesta, vozači i putnici, pogotovo u prevrnutoj i dosta oštećenoj laguni, imali su dosta sreće u ovom udesu. Sudarili su se reno laguna i škoda, beogradskih registarskih oznaka.

- Izgledalo je stravično, kaže Desimirka Stojanović (69), očevidac ove nezgode.

– Beli mercedes je izleteo iz pravca sela Vrtišta. Da bi je izbegao, vozač lagune je udario u škodu, izgubio kontrolu i prevrnuo se u obližnjem jarku, na Toponičkom putu, kod broja 74. Laguna i škoda su išle iz pravca Aleksinca ka Nišu. Nakon udesa, čula sam zapomaganje iz automobila. Neka žena je vikala: Pomozite, pomozite, umreće mi dete! Odmah sam zvala Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju koji su došli vrlo brzo. Hitna je bila tu za dva minuta. Srećom, ljudi koji su bili u prevrnutom automobilu su izašli iz auta i nisu teško povređeni koliko sam mogla da vidim. Imali su veliku sreću. Ja ovo neću nikada da zaboravim.

Mercedes koji je izazvao ovu saobraćajnu nezgodu pobegao je sa lica mesta.


#   saobraćajna nezgoda   Gornja Toponica   Vrtište
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima