Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Једна особа погинула, три повређене

rssBookmark and Share

Ниш 23.08.2013. Autor: Ag.

Једна особа је погинула, три су тешко, а једна лакше повређена у саобраћајној несрећи која се догодила ноћас у Књажевачкој улици у Нишу. Смртно је страдао М. А. (26) из Ниша, путник у возилу, Сазнаје Јужна Србија.

Једна особа погинула, три повређене

Сво троје поврђених у саобраћајној несрећи у Нишу су ван животне опасности, саопштено је у нишком Клиничком центру. У саопштењу се наводи да је у КЦ Ниш колима Хитне помоћи довезено троје повређених.

Након клиничког и дијагностичког сагледавања један од повређених (Ð.Б. 26) пуштен је на кућно лечење, други (Д. Ј. 57) је задржан на Клиници за ортопедију због фрактуре десне потколенице и леве петне кости, а трећи (Д.С. 26) је задржан на Клиници за неурохирургију због повреде главе и он је у стабилном стању, наведено је у саопштењу.

До несреће је дошло око 2 часа иза поноћи када је возач у возилу бугарских регистарских ознака изгубило контролу и скренуло са коловоза, при чему је ударио у контејнер, стабло и паркирана возила. Како кажу у Полицијској управи Ниш узрок несреће је неприилагођена брзина кретања, а сви повређени су из Ниша.


#   Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима