Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jedna osoba poginula, tri povređene

rssBookmark and Share

Niš 23.08.2013. Autor: Ag.

Jedna osoba je poginula, tri su teško, a jedna lakše povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Knjaževačkoj ulici u Nišu. Smrtno je stradao M. A. (26) iz Niša, putnik u vozilu, Saznaje Južna Srbija.

Jedna osoba poginula, tri povređene

Svo troje povrđenih u saobraćajnoj nesreći u Nišu su van životne opasnosti, saopšteno je u niškom Kliničkom centru. U saopštenju se navodi da je u KC Niš kolima Hitne pomoći dovezeno troje povređenih.

Nakon kliničkog i dijagnostičkog sagledavanja jedan od povređenih (Ð.B. 26) pušten je na kućno lečenje, drugi (D. J. 57) je zadržan na Klinici za ortopediju zbog frakture desne potkolenice i leve petne kosti, a treći (D.S. 26) je zadržan na Klinici za neurohirurgiju zbog povrede glave i on je u stabilnom stanju, navedeno je u saopštenju.

Do nesreće je došlo oko 2 časa iza ponoći kada je vozač u vozilu bugarskih registarskih oznaka izgubilo kontrolu i skrenulo sa kolovoza, pri čemu je udario u kontejner, stablo i parkirana vozila. Kako kažu u Policijskoj upravi Niš uzrok nesreće je nepriilagođena brzina kretanja, a svi povređeni su iz Niša.


#   Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima