Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Језиве слике на наплатној рампи "Наис": Шлепер смрскао ауди

rssBookmark and Share

Наис 02.08.2015. Телеграф, Јужна Србија Инфо

У језивом судару шлепера и "аудија" који се десио нешто иза поноћи на ауто-путу погинуо је један мушкарац, док се лекари боре за живот другог.

Језиве слике на наплатној рампи "Наис": Шлепер смрскао ауди

У страшној саобраћајној незгоди која се догодила ноћас око 12.20 сати на наплатној рампи на ауто-путу Београд-Ниш једна особа је погинула, а једна је тешко повређена.

Како преноси Телеграф, шлепер који се кретао од Ниша ка Београду је непосредно пре проласка кроз наплатну станицу уласка на ауто-пут нагло скренуо лево, и чеоно ударио у путнички аутомобил “ауди” аустријских таблица.

- Ауто се више пута окренуо и зауставио се на једном од канала за наплату путарине. Након судара, шлепер, такође аустријских таблица, одбацио се, притом рушећи металне ограде које одвајају наплатне канале и поломио баријере. Зауставио се након што је оштетио 4 траке – описао је стравичну несрећу видно узнемирени очевидац.

Хитна помоћ и полиција су брзо стигле и извукле повређеног возача и сувозача из аудија. Према незваничним информацијама, сувозач је подлегао повредама, а возач је пребачен у Ургентни центар.

Након саобраћајне незгоде на наплатној рампи се створила колона од око 4 километра.

Фото и видео: Телеграф

Погледајте видео који је настао на месту несреће: 


#   Клинички центар Ниш   полиција   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   ауто-пут   Наис   погибија   шлепер   Ургентни центар   ауди   наплатна рампа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима