Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ТУГА ДО НЕБА: Умро Недељко Ђукић, Србија и Босна у сузама (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Лесковац 13.08.2015. Дневне,Телеграф, Јужна Србија Инфо

Недељков отац је покушао да га медицинским авионом пребаци на лечење у Беч, али се од тога одустало због превеликог ризика.

Фото: Дневне
Фото: Дневне

Босански држављанин са пребивалиштем у Аустрији Недељко Ђукић (21) преминуо је у нишком Клиничком центру од последица повреда које је задобио 2. августа у саобраћајној несрећи на наплатној рампи „Наис“ на аутопуту Београд – Ниш.

Подсетимо, Недељко и његов осамнаестогодишњи брат Невен путовали су из Аустрије на свадбу у Лесковац када је у њихов „ауди“ шлепером ударио аустријски држављанин Валтер Ш. (60).

Старији брат је задобио вишеструки прелом ребара, прелом ноге, повреду главе и плућа која је била кобна док је млађи прошао са преломом бутне кости.

Њихов отац је покушао да Недељка медицинским авионом пребаци на даље лечење у Беч, али се од тога одустало због великог ризика за његов живот. Невен је оперисан и отпуштен на кућно лечење.

Против возача шлепера је поднета кривична пријава због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и одузете су му возачка дозвола и пасош.

ВИДЕО ТЕЛЕГРАФ

 


#   Лесковац   Београд   Клинички центар Ниш   саобраћајна незгода   Наис   смрт   кривична пријава   шлепер   наплатна рампа   Недељко Ђукић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима