Južna Srbija Info

TUGA DO NEBA: Umro Nedeljko Đukić, Srbija i Bosna u suzama (VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 13.08.2015. Dnevne,Telegraf, Južna Srbija Info

Nedeljkov otac je pokušao da ga medicinskim avionom prebaci na lečenje u Beč, ali se od toga odustalo zbog prevelikog rizika.

Foto: Dnevne
Foto: Dnevne

Bosanski državljanin sa prebivalištem u Austriji Nedeljko Đukić (21) preminuo je u niškom Kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio 2. avgusta u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi „Nais“ na autoputu Beograd – Niš.

Podsetimo, Nedeljko i njegov osamnaestogodišnji brat Neven putovali su iz Austrije na svadbu u Leskovac kada je u njihov „audi“ šleperom udario austrijski državljanin Valter Š. (60).

Stariji brat je zadobio višestruki prelom rebara, prelom noge, povredu glave i pluća koja je bila kobna dok je mlađi prošao sa prelomom butne kosti.

Njihov otac je pokušao da Nedeljka medicinskim avionom prebaci na dalje lečenje u Beč, ali se od toga odustalo zbog velikog rizika za njegov život. Neven je operisan i otpušten na kućno lečenje.

Protiv vozača šlepera je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i oduzete su mu vozačka dozvola i pasoš.

VIDEO TELEGRAF

 

video...

Komentara: 0


#   Niš   Leskovac   Beograd   Klinički centar Niš   saobraćajna nezgoda   Nais   smrt   krivična prijava   šleper   naplatna rampa   Nedeljko Đukić
@


 


[ Dodaj komentar ]