Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

МИТО: Пао за две хиљаде динара

rssBookmark and Share

Ниш 09.11.2015. В.Милићевић, Нишке Вести

Да би избегао писање прекршајне пријаве тридесттрогодишњи Лозничанин Н.М. понудио је Комуналном полицајцу две хиљаде динара.

МИТО: Пао за две хиљаде динара

Према наводима Комуналне полиције, ово одељење је у петак 6. новембра контролисалио коришћење површина јавне намене, тротоара и пешачке стазе на Булевару Медијана, на месту где је уочила већи број моторних возила паркираних тако да ометају кретање пешака и бициклиста.

"Приликом изрицања прекршајног налога према возачу једног од уочених возила и сачињавања фото-техничке документације везане за овај прекршај, младић из Лознице, је комуналном полицајцу у руку ставило две новчанице у апоенима од 1000 динара, у циљу избегавања писања прекршајног налога. Полицајац који је обављао службену дужност је саопштио младићу који је покушао да му да мито да овај његов акт представља кривично дело", саопштила је Комунална полиција.

О овоме је обавештена Полицијска управа Ниш и Основно јавно тужиластво. Лице је предато полицијским службеницима на даље поступање, кажу у Комуналној полицији.

Начелник Одељења комуналне полиције Града Ниша Игор Џонић похваљује професионалан, савестан и законит рад поступајућег комуналног полицајца Петра Величковића.

 


#   Ниш   паркирање   Полицијска управа   мито   казне   комунална полиција   Лозница   Н.М.   Булевар Медијана   зелена површина   Игор Џонић   Петар Величковић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима