Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

MITO: Pao za dve hiljade dinara

rssBookmark and Share

Niš 09.11.2015. V.Milićević, Niške Vesti

Da bi izbegao pisanje prekršajne prijave tridesttrogodišnji Lozničanin N.M. ponudio je Komunalnom policajcu dve hiljade dinara.

MITO: Pao za dve hiljade dinara

Prema navodima Komunalne policije, ovo odeljenje je u petak 6. novembra kontrolisalio korišćenje površina javne namene, trotoara i pešačke staze na Bulevaru Medijana, na mestu gde je uočila veći broj motornih vozila parkiranih tako da ometaju kretanje pešaka i biciklista.

"Prilikom izricanja prekršajnog naloga prema vozaču jednog od uočenih vozila i sačinjavanja foto-tehničke dokumentacije vezane za ovaj prekršaj, mladić iz Loznice, je komunalnom policajcu u ruku stavilo dve novčanice u apoenima od 1000 dinara, u cilju izbegavanja pisanja prekršajnog naloga. Policajac koji je obavljao službenu dužnost je saopštio mladiću koji je pokušao da mu da mito da ovaj njegov akt predstavlja krivično delo", saopštila je Komunalna policija.

O ovome je obaveštena Policijska uprava Niš i Osnovno javno tužilastvo. Lice je predato policijskim službenicima na dalje postupanje, kažu u Komunalnoj policiji.

Načelnik Odeljenja komunalne policije Grada Niša Igor Džonić pohvaljuje profesionalan, savestan i zakonit rad postupajućeg komunalnog policajca Petra Veličkovića.

 


#   Niš   parkiranje   Policijska uprava   mito   kazne   komunalna policija   Loznica   N.M.   Bulevar Medijana   zelena površina   Igor Džonić   Petar Veličković   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima