Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић у Нишу избоден на смрт

rssBookmark and Share

10.02.2014. Блиц

Нишлија Вук С. (22) убијен је са више убода ножем вечерас око 20 часова у тучи на Булевару Немањића у Нишу, преко пута Парка Светог Саве. Како незванично сазнајемо полиција интензивно трага за Димитријем С. (20) и Милошем С. (20) који се сумњиче за учешће у убиству.

Младић у Нишу избоден на смрт

- Мотив убиства се још утврђује. Вук С. је седео са другарицом у једном кафићу у Парку Светог Саве када су наишла двгојица осумњичених младића И позвала га да изађе напоље. Будући да се није враћао у локал, његова другарица је кренула да га тражи. Избезумила се од шока када га је нашла у локви крви испред зграде број 48а на Булевару Немањића. Одмах је позвала полицију и хитну помоћ, али тешко рањеном Вуку С. није било спаса - каже за наш лист извор близак истрази.

Смртно рањени младић је хитно пребачен у Ургентни центар Клиничког центра у Нишу али су лекари могли само да констатују смрт јер су ране нанете ножем биле фаталне.

- Младић је имао четири убода ножем. Он је био убоден у трбух, слабине, врат и грудни кош и на пријему није давао знаке живота, сазнајемо у КЦ Ниш.

Као могући мотив сукоба и убиства незванично се помиње ранији сукоб младића због девојке, али ће све могућности бити утврђене истрагом.

На лице места изашла је патрола полиције и жандармерије које обезбеђује простор до доласка тужиоца и обављања увиђаја.


#   убиство   Вук Стоиљковић   Ургентни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима