Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић запалио 9 возила у очевом сервису, па хтео да побије укућане

rssBookmark and Share

Горња Топоница 15.04.2016. Курир

Оливер Т. (24) из нишког села Горња Топоница запалио је девет возила које су муштерије његовом оцу довезле на поправку, а затим је породици претио да ће их побити и запалити им кућу!

Фото: Курир
Фото: Курир

Породично насиље догодило се у среду ујутро око један сат, кад је пијани Оливер бензином полио паркирана возила и потпалио их, због чега је приведен у полицију.

После неколико сати, кад се вратио са саслушања, насрнуо је на укућане, па је поново интервенисала патрола, али овога пута је ухапшен.

Оливерова бака Љубинка прича да су проблеми почели кад је унук почео да узима лекове против несанице у комбинацији са алкохолом.

- Те вечери сам раније легла, нисам ништа чула до иза поноћи, кад сам кроз прозор видела велики пламен. Нешто је јако пуцало, уплашила сам се. Син је одмах позвао ватрогасце и полицију, видели смо да су кола паркирана испред наше куће запаљена - каже Љубинка и наставља:

- Оливер се правио луд, чак је тражио противпожарни апарат да гаси кола. Тек касније смо сазнали да је једно по једно возило поливао бензином и палио их. Полиција га је одвела, па смо се мало смирили. Када сам га истог јутра видела пред вратима, занемела сам. С врата је завикао да ће нам кућу потпалити, да ће брата запалити заједно с креветом. Срећа је да су полицајци још били ту због паљевине, па су га одмах поново одвели. Сви бисмо настрадали, полиција је иза куће пронашла флашу с бензином коју је био спремио да нас запали - вајка се старица.

Баба Љубинка каже да је Оливер везан за мајку и да је оцу замерао што се поново оженио.

- Син је довео другу снају, она је фина жена, али Оливер је мрзи и стално им прави проблеме. Верујем да је зато ово и урадио - рекла је бака.

Комшије кажу да се штета мери хиљадама евра.

- Честит је човек, труди се да заради да породица има све. Покушаћемо да му помогнемо да плати штету коју је његов син направио - кажу наши саговорници.


#   полиција   млади   аутомобили   Горња Топоница   ПУ Ниш   претња   ауто-сервис   запаљен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима