Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мајка гледала како очух силује дете и смејала се!

rssBookmark and Share

Пирот 22.10.2014. Новости

Невенчани супружници из Сукова код Пирота годинама напаствовали Драгану Пејчић (22). Ухапшени Драган и Сузана. Малтретирање почело када је имала 15 година

Мајка гледала како очух силује дете и смејала се!

Инспектори полицијске управе у Пироту уз одобрење Вишег тужилаштва притворили су невенчане супружнике из села Суково Драгана и Сузану Пејчић због сумње да су годинама напаствовали Драгану Пејчић (22).

Драган је своју пасторку, како је утврђено истрагом, наочиглед мајке силовао, а блуднике је пријавила жртва након што је пре неколико дана добила батине од свог очуха.

Како „Новости“ сазнају, клупко злочина је почело да се одмотава у тренутку када је Драган сазнао да се његова пасторка забавља са неким дечком. Он је у налету љубоморе и беса претукао Драгану, која се затим обратила полицији и испричала своју животну причу, од момента када је први пут силована пре више од седам година.

- Од тада се, у почетку наочиглед, а касније уз пристанак мајке, силовање поновило више пута - испричала је девојка истражним органима. - Напаствовање се догодило и у и последњих неколико дана.

У Сукову не крију да су претпостављали да се у овој породици нешто чудно дешава. Миленко Пејчић, деда по мајци силоване девојке који живи у Пироту, каже да је његова унука завршила средњу школу и од тада је са мајком, где је бринула о стаду оваца.

- Навраћала је са мајком и често сам примећивао да је Драгана узнемирена. Када дође, мене и бабу обично загрли и пољуби. Знао сам да јој је очух чудак, питао сам да ли је малтретира, на шта је ћутала. Када је упознала дечка са којим је почела да се забавља, намеравала је да оде од куће, али је добила жестоке батине.

Два дана је потом Драгана била код свог момка, одакле је отишла у полицију, где је и отворила душу.

Драганин деда по мајци, Миленко

МАСКИРНА УНИФОРМА

СУЗАНИ и Драгану је ово други „заједнички живот“, а Драгана је дете из њеног првог брака. У селу кажу да „када је дошла за њега донела је и позамашну количину новца који је дала Драгану, а он купио стадо оваца“.

- Стоку су чувале Сузана и њена Драгана, а он се башкарио испред сеоске продавнице, али и по Пироту. Зарастао је у браду и стално је носио маскирну униформу - говоре сељани.


#   Пирот   силовање   насиље у породици   Суково   Драган Пејчић   Сузана Пејчић   очух   пасторка   Драгана Пејчић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима