Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Очух силовао девојчицу, мајка гледала

rssBookmark and Share

Пирот 21.10.2014.

Брачни пар Драган Пејчић и Сузана из села Шуково код Пирота ухапшени су и одређена им је притвор, након што је ћерка пријавила да ју је очух силовао више пута, док је мајка била присутна.

Очух силовао девојчицу, мајка гледала

Д.П. (1992) је пријавила да ју је очух, Драган Пејчић, више пута силовао у периоду од 2006. године. Тада је имала само 14 година.

Она је навела да је њена мајка све време знала за то, а да је чак понекад и присуствовала обљуби.

По одобрењу Вишег тужилаштва у Пироту пиротска полиција одредила је притвор до 48 сати ванбрачним супружницима Драгану и Сузани Пејчић из пиротског села Суково због основане сумње да су извршили кривично дело силовања над двадесетдвогодишњом ћерком, односно пасторком Драганом.

И у пиротској полицији Танјугу је потврђено да су очух и мајка двадестдвогодишње девојке приведени и да ће их данас саслушати виши јавни тужилац у Пироту.

Деда девојке која је у више наврата силована током последњих осам година Миленко Пејчић из села Суково казао је Танјугу да му његова ћерка никада није причала шта се дешавало у њиховој кући.

"Ми смо све односе раскинули пре четири године, Драган нам је забранио да идемо код њих. Једино су оне повремено свраћале на брзину код нас. Сузана никада није ништа хтела да ми каже иначе би ми реаговали моментално и спречили насиље над мојом унуком а њеном ћерком. Очух Драган је приметио да се моја унука забавља са неким дечком, онда је тукао и она је побегла код тог момка у Пирот. Два, три дана је тамо била, очух јој је слао свакакве поруке, па јој је момак рекао да иде кући али је она отишла у суд и све испричала. Сада преостаје само мајка да призна", прича Драганин деда Миленко који са супругом Милованком живи такође у селу Суково код Пирота.

По речима Драганиног деде Миленка, њена мајка и очух су живели у ванбрачној вези.

Једна од комшиница породице Пејчић Мира Ђорић каже да није била у добрим односима са Драганом и Сузаном.
"Од скора сам ту, никада им нисам ушла у кућу, а нису ми се ни јављали. Једино се девојка јављала, а за Драгана сам од комшија чула да је преке нарави од комшија", каже Мира за Танјуг.

 


#   Пирот   полиција   силовање   Суково   Драган Пејчић   Сузана Пејчић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима