Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Očuh silovao devojčicu, majka gledala

rssBookmark and Share

Pirot 21.10.2014.

Bračni par Dragan Pejčić i Suzana iz sela Šukovo kod Pirota uhapšeni su i određena im je pritvor, nakon što je ćerka prijavila da ju je očuh silovao više puta, dok je majka bila prisutna.

Očuh silovao devojčicu, majka gledala

D.P. (1992) je prijavila da ju je očuh, Dragan Pejčić, više puta silovao u periodu od 2006. godine. Tada je imala samo 14 godina.

Ona je navela da je njena majka sve vreme znala za to, a da je čak ponekad i prisustvovala obljubi.

Po odobrenju Višeg tužilaštva u Pirotu pirotska policija odredila je pritvor do 48 sati vanbračnim supružnicima Draganu i Suzani Pejčić iz pirotskog sela Sukovo zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo silovanja nad dvadesetdvogodišnjom ćerkom, odnosno pastorkom Draganom.

I u pirotskoj policiji Tanjugu je potvrđeno da su očuh i majka dvadestdvogodišnje devojke privedeni i da će ih danas saslušati viši javni tužilac u Pirotu.

Deda devojke koja je u više navrata silovana tokom poslednjih osam godina Milenko Pejčić iz sela Sukovo kazao je Tanjugu da mu njegova ćerka nikada nije pričala šta se dešavalo u njihovoj kući.

"Mi smo sve odnose raskinuli pre četiri godine, Dragan nam je zabranio da idemo kod njih. Jedino su one povremeno svraćale na brzinu kod nas. Suzana nikada nije ništa htela da mi kaže inače bi mi reagovali momentalno i sprečili nasilje nad mojom unukom a njenom ćerkom. Očuh Dragan je primetio da se moja unuka zabavlja sa nekim dečkom, onda je tukao i ona je pobegla kod tog momka u Pirot. Dva, tri dana je tamo bila, očuh joj je slao svakakve poruke, pa joj je momak rekao da ide kući ali je ona otišla u sud i sve ispričala. Sada preostaje samo majka da prizna", priča Draganin deda Milenko koji sa suprugom Milovankom živi takođe u selu Sukovo kod Pirota.

Po rečima Draganinog dede Milenka, njena majka i očuh su živeli u vanbračnoj vezi.

Jedna od komšinica porodice Pejčić Mira Đorić kaže da nije bila u dobrim odnosima sa Draganom i Suzanom.
"Od skora sam tu, nikada im nisam ušla u kuću, a nisu mi se ni javljali. Jedino se devojka javljala, a za Dragana sam od komšija čula da je preke naravi od komšija", kaže Mira za Tanjug.

 


#   Pirot   policija   silovanje   Sukovo   Dragan Pejčić   Suzana Pejčić   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima