Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На Градини задржано преко четири тоне сумњиве гардеробе и непријављене девизе

rssBookmark and Share

Градина 23.08.2019. Јужна Србија Инфо

Цариници су 22. августа 2019. године, на граничном прелазу Градина, задржали више од четири тоне сумњиве гардеробе и запленили 14.000 непријављених евра.

На Градини задржано преко четири тоне сумњиве гардеробе и непријављене девизе

Скоро 10.000 одевних предмета светски познатих брендова у чију се веродостојност сумња откривено је контролом камиона македонских регистарских ознака међу пријављеном гардеробом из Турске намењеној тржишту Босне и Херцеговине.

Међу гардеробом је било више од 4.000 дуксева „келвин клајн“, „гес“, „хуго бос“ и других и готово 2.000 мајица, кошуља, џемпера и прслука „лакост“, „томи хилфигер“, „барбери“ „пума“.

Поред тога, задржано је и око 1.300 тренерки „филип плејн“, „версаће“, „адидас“, скоро 1.000 комплета шортсева и мајици „пума“, „адидас“, „најк“, више од 800 женских торби „шанел“, „луј витон“, „гучи“ и 700 јакни „монклер“, „армани“ и других.

Готово истовремено је контролом BMW-а бугарских регистрација откривено укупно 44.000 непријављених евра.

Том приликом су тројица бугарских држављана која су се из Бугарске упутили ка Швајцарској рекла да код себе имају по 10.000 евра, колико је дозвољено без пријављивања пренети преко границе.

Толико новца је цариницима показао и возач аутомобила, али је приликом контроле у појасу његових панталона пронађено још 14.000 сакривених евра.


#   Градина   царина   кријумчарење   гардероба   девизе
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима