Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Инцидент бацио сенку на отварање мини фудбалског терена у ОШ "Краљ Петар I": Пао видео бим - три дечака, учитељица и наставница повређени

rssBookmark and Share

Ниш 31.03.2024. В.Милићевић Глас југа, З.С. Јужна Србија Инфо

Уочи дуго најваљиваног свечаног отварања мини фудбалског терена у Нишу, дошло је до незгоде која је резултирала повређивањем три дечака, учитељице и наставнице. Инцидент се догодио када је видео бим, неочекивано пао, узрокујући повреде присутнима. Том приликом, три дечака, учитељица и наставница су повређени.

Фото: В.М.
Фото: В.М.

Хитна помоћ је одмах интервенисала, и превезла повређене у Ургентни центар УКЦ Ниш. 

Полиција је такође изшла на место догађаја.

Према информацијама из УКЦ Ниш, дванаестогодишњи дечак је примио медицинску негу од стране дечијег и неурохирурга због повреде главе.

“Због повреде лакта, пребачен је на одељење дечије хирургије по препоруци лекара”, рекли су порталу Глас југа.

Једанаестогодишњи дечак је задобио површне повреде главе и врата, након чега је отпуштен кући након дијагностичких процедура и савета лекара.

Учитељица М. С. (27) је у процесу дијагностике, док је наставница Г. Р. након прегледа ортопеда и грудног хирурга такође отпуштена кући уз савете лекара.

Сви повређени су свесни, оријентисани и комуникативни, казали су Гласу у УКЦ.

Да подестимо..

За данас је најављено отварње првог мини фудбалског терена, чије је отварање подржано од стране легендарног фудбалера Драгана Стојковића, познатијег као Пикси и Фондације "Моцарт". Терен је отворен поред Основне школе "Краљ Петар I", на месту где је Пикси започео своје прве фудбалске кораке.


#   Ниш   Краљ Петар ОШ   фудбалски терен   Драган Стојковић Пикси   Фондација Моцарт
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима