Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ноћ пре доласка Александра Вучића у Ниш, изгорео аутомобил заменику начелника нишке полиције

rssBookmark and Share

Ниш 17.12.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Претходне ноћи изгорео је и службени аутомобил другог човека Полицијске управе Ниш.
Ово је 6. аутомобил који је изгорео у протеклих месец дана у низу "пироманских политичких или криминалних активности".

Илустрација
Илустрација

Да није истина, неко би помислио да је у питању "јужњачки ријалити", али јесте, нажалост, пука реалност.

Званичног саопштења из полиције за сада још нема, осим да ће се Основно тужилаштво огласити сутра поводом овог случаја.

Претходне ноћи, око три сата ујутру, на паркингу у близини Ватрогасног дома у Нишу, изгорео је службени аутомобил марке "голф", власништво Зорана Богдановића, заменика начелнка Полицијске управе Ниш, сазнајемо незванично из више извора..

Ово је већ шести аутомобил, које је изгорео у Нишу у прошлих месец дана у серији паљења што приватних, што службених возила, градским функционерима, директорима, полицијским службеницима и "обичним" грађанима.

Министар полиције, Небојша Стефановић је пре 15-так дана у допису народном посланику Зорану Живковићу, потврдио да је запаљен аутомобил начелнику Кримиалистичке полиције Ниш Дејану Утвићу, иако су тада из ПУ Ниш више пута тврдили, да немају такву информацију.

Подсетимо...

Ово је шести аутомобил у последњих месец дана који је изгорео у Нишу, од којих је један у власништву Милоша Бађура заменика градоначелника Ниша, а други директора "Тржнице" Горана Ђорђевића. Трећи аутомобил је у власништву жене, за коју се незванично говорило да је посредством супруга запосленог у МУП-у у вези са одрђеним структурама, међутим то није и доказано, као и наводи појединих, да су горели и аутомобили високих полицијских службеника у Нишу.

Четврти аутомобил, је такође у власништву женске особе, а по признању самог министра полиције Стефановића, пето возило које је изгорело је аутомобил начелника Криминалистичке полиције у Нишу, Дејана Утвића.

Вучић о актуелним дешавањима

Председник Вучић, је данас прилком његовог боравка у Нишу, замољен да прокоментарише актуелна дешавања у граду, кратко рекао, "да је то веома забрињавајуће и да очекује од начелника ПУ и заменика да хитно пронађу лица која су починила та дела".


#   Ниш   Горан Ђорђевић   пожар   Александар Вучић   Небојша Стефановић   аутомобили     Милош Банђур   паљење аутомобила   ПУ Ниш   Ана Ђорђевић   Горана Ђорђевић   Дејан Утвић   Зоран Богдановић
@avucic @nesastefanovic @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима