Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Министар демантује нишку полицију: Ипак запаљен аутомобил Дејану Утвићу, начелнику Кримининалистичке полиције у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 07.12.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Министар полиције Небојша Стефановић у допису народном посланику Зорану Живковићу, потврдио је да је запаљен аутомобил начелнику Кримиалистичке полиције Ниш Дејану Утвићу, иако су из ПУ Ниш више пута тврдили да немају такву информацију.

Фото: З.Живковић, Твитер-Фејсбук
Фото: З.Живковић, Твитер-Фејсбук

Након најновијег сазнања, Ниш држи црни рекрд по броју запаљеих аутомобила у кратком временском периоду, почевши од заменика градоначелника Милоша Банђура, директора "Тржнице", полицијског службеника и још две жртве за које се каже да нису из "јавно"г живота.

Зоран Живковић је још 16. новембра затражио од МУП-а званичну информацију о случају "Јајинци" и о серији паљења аутомобила у Нишу.

Након одговора од министра полиције, Живковић је званични документ објавио на друштвеним мрежама Фејсбук и Твитер, у коме Стефановић каже да..

Полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом, предузимају све неопходне мере и радње у циљу идентификовања лица која су изазвала пожар на возилима начелника Одељења криминалистичке полиције у Нишу и заменика градоначелника Ниша.

О паљењу аутомобила високом службенику ПУ Ниш, у јавности је говорио и генерал у пензији, безбедњак и нишки одборник Момир Стојановић, некадашњи члан СНС-а.


#   Ниш   Горан Ђорђевић   МУП РС   Небојша Стефановић   аутомобили   Зоран Живковић (политичар)   Милош Банђур   паљење   ПУ Ниш   Момир Стојановић   Твитер   Зоран Живковић   Дејан Утвић
@nesastefanovic @ZoranDirektno @Milos_Bandjur @Twitter @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима