Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ministar demantuje nišku policiju: Ipak zapaljen automobil Dejanu Utviću, načelniku Krimininalističke policije u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 07.12.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Ministar policije Nebojša Stefanović u dopisu narodnom poslaniku Zoranu Živkoviću, potvrdio je da je zapaljen automobil načelniku Krimialističke policije Niš Dejanu Utviću, iako su iz PU Niš više puta tvrdili da nemaju takvu informaciju.

Foto: Z.Živković, Tviter-Fejsbuk
Foto: Z.Živković, Tviter-Fejsbuk

Nakon najnovijeg saznanja, Niš drži crni rekrd po broju zapaljeih automobila u kratkom vremenskom periodu, počevši od zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, direktora "Tržnice", policijskog službenika i još dve žrtve za koje se kaže da nisu iz "javno"g života.

Zoran Živković je još 16. novembra zatražio od MUP-a zvaničnu informaciju o slučaju "Jajinci" i o seriji paljenja automobila u Nišu.

Nakon odgovora od ministra policije, Živković je zvanični dokument objavio na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, u kome Stefanović kaže da..

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su izazvala požar na vozilima načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Nišu i zamenika gradonačelnika Niša.

O paljenju automobila visokom službeniku PU Niš, u javnosti je govorio i general u penziji, bezbednjak i niški odbornik Momir Stojanović, nekadašnji član SNS-a.


#   Niš   Goran Đorđević   MUP RS   Nebojša Stefanović   automobili   Zoran Živković (političar)   Miloš Banđur   paljenje   PU Niš   Momir Stojanović   Tviter   Zoran Živković   Dejan Utvić
@nesastefanovic @ZoranDirektno @Milos_Bandjur @Twitter @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima