Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ојадили 450 људи: Ухапшени преваранти који су варали људе на интернету

rssBookmark and Share

16.09.2015. Јужна Србија Инфо

Полицајци су ухапсили Д. М. (1978) и Л. М. (1986) из околине Ниша због основане сумње да су путем интернета извршили више кривичних дела преваре оштетивши тако преко 450 грађана Србије.

Фото-илустрација: Профимедиа
Фото-илустрација: Профимедиа

Полицијска управа Зајечар потврдила је да су ухапшени преваранти који су путем сајта “Половни аутомобили” варали купце половних возила.

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова из Књажевца ухапсили су Д. М. (1978) и Л. М. (1986) из околине Ниша због основане сумње да су путем интернета извршили више кривичних дела преваре оштетивши тако преко 450 грађана Србије.

Осумњичени се терете да су, од 25. маја до 17. јуна ове године, у намери да себи прибаве противправну имовинску корист, путем овог сајта оглашавали продају путничких моторних возила.

Сумња се да су од купаца, као гаранцију да задрже возило до њиховог доласка, тражили уплату од 1.200 до 3.600 динара поштанском услугом “пост нет”.

Новац је подизан украденом и фалсификованом личном картом, која је пронађена приликом прегледа једног од осумњичених. Након задржавања од 48 сати у притвору, осумњичени су пуштени да се бране са слободе.

Извор Телеграф


#   хапшење   возила   Књажевац   Полицијска управа   интернет   продаја   преваранти   ПУ Зајечар   Д.М.   Л.М.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима