Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пао док је покушавао да помогне жени, умро на дан њене сахране

rssBookmark and Share

Алексинац 31.01.2018.

Милосав Миљковић (77) из села Љуптен код Алексинца, који је у петак доживео мождани удар покушавајући да спасе супругу Душанку Миљковић (77) која је умрла природном смрћу, преминуо је јуче у КЦ у Нишу.

Пао док је покушавао да помогне жени, умро на дан њене сахране

Како смо већ писали, беживотно тело Душанке пронашла је у петак једна комшиница у купатилу њихове породичне куће у овом алексиначком селу, док је њен супруг Милослав (77) лежао близу ње и још давао знаке живота.

Он је санитетом Хитне помоћи пребачен у КЦ у Нишу где су лекари покушали да га спасу, али је преминуо јутрос, по свему судећи од последица можданог удара.

Иако се најпре посумњало да су Миљковићи жртве разбојништва, истрагом је утрврђено да је Душанка, која је већ боловала од карцинома, преминула природном смрћу док је Милосаву највероватније позлило док је покушавао да јој пружи помоћ.

Душанка је сахрањена на локалном сеоском гробљу у присуству рођака и пријатеља.

- Дозивала сам у дворишту, међутим, нису се одазивали па сам ушла јер је било откључано, Душанка је лежала у купатилу, а Милосав је кркљао поред ње - прича и даље потресена комшиница Живица.

Полиција је обавила увиђај, а због разбацаних ствари сумњало се најпре да је у питању разбојништво. Институт за судску медицину искључио је сумњу да је Душанка убијена јер нема никаквих повреда, а с обзиром на то да је боловала од карцинома, установљено је да је умрла природном смрћу.

Несрећни пар пронађен је у петак када је забринута ћерка позвала комшиницу да провери зашто јој се родитељи не јављају на телефон, па је комшиница Живица Савић дошла у породичну кућу Миљковића и затекла тужан призор.

Блиц, Алексиначке вести


#   Алексинац   Клинички центар Ниш   смрт   Љуптен   Институт за судску медицину   беживотно тело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима