Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покушај силовања и више од десет кривичних дела

rssBookmark and Share

Ниш 05.12.2018. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су П.В. (2000) из Лесковца због постојања основа сумње да je извршио кривично дело силовање у покушају, шест тешких крађа, две крађе и пет кривичних дела неовлашћено коришћење туђег возила.

Покушај силовања и више од десет кривичних дела

Сумња се да је П.В. крајем новембра у раним јутарњим сатима у лифту стамбене зграде у центру града, уз претњу ножем покушао да силује двадесеттрогодишњу девојку из Ниша, али је она успела да позове помоћ након чега је он поломио стакло на лифту и побегао. Том приликом девојка је лакше повређена.

Он се сумњичи и да је, од средине новембра до почетка децембра ове године, на територији Ниша и околине, обијао разне трговинске објекте из којих је крао новац. Сумња се да је на аутомобилима „рено 5“ и „фијат уно“ нишких регистарских ознака поломио стакло на возачевим вратима и кључем који је нашао стартовао возило и користио га, као и да је из дворишта у селу Малошиште и насељу "21. мај" украо два бицикла.

Такође, он се терети и да је, користећи тренутак непажње власника возила кључем који је затекао у брави стартовао аутомобиле марке „опел кадет“, „опел астра“, „форд орион“, „опел корса“ и опел вектра“ и удаљавао се у непознатом правцу.

На овај начин је, како се сумња, власнике возила и објеката оштетио за око 900.000  динара.

П.В. је ухапшен док је управљао украденим возилом марке „мазда“ лесковачких  регистарских  ознака.

Полиција  је сва возила и бицикле пронашла и вратила власницима.

По налогу надлежног тужиоца, П.В. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужилаштву у Нишу.


#   Ниш   Лесковац   крађа   силовање   разбојништво   Малошиште   ПУ Ниш   1. мај   стамбене зграде   покушај силовања   П.В.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима