Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Породиља из Власотинца, након пријема из лесковачке болнице, преминула у УКЦ Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 01.03.2024. Јужна Србија Инфо

28. фебруара 2024. године у 15.34 часова, Власотинчанка Д. Л. стара 31 годину из Опште болнице Лесковац примљена је хитно на Клинику за гинекологију у Нишу због сумње на крварење у трбуху након претходно обављеног царског реза. Стање пацијенткиње је било изузетно тешко већ при пријему.

Фото: Кики
Фото: Кики

Након детаљног клиничког и ултразвучног прегледа, пацијенткиња је пребачена у јединицу интензивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Хитни поступци лабораторијске обраде, реанимације и припреме за хируршки захват су одмах започети у циљу спашавања њеног живота.

Нажалост, упркос брзој и ефикасној реакцији медицинског особља, 29. фебруара у јутарњим сатима 6:50 часова, пацијенткиња је преминула, саопштено је из УКЦ Ниш.

Директор лесковачке болнице, Небојша Димитријевић, изјавио је за медије да је пацијенткиња, након порођаја, непрестано крварила, те је јуче ујутру пребачена у Ниш. Додатно, трудноћа је вођена у Власотинцу, а ово је био први порођај за пацијенткињу.

 


#   Ниш   Лесковац   Власотинце   породиље   смрт   Гинеколошко акушерска клиника   Општа болница Лесковац   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима