Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Повређени на Мердару стабилно

rssBookmark and Share

Прокупље 28.06.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Стање повређених особа у инциденту на административном прелазу Мердаре је стабилно и нико од повређених није животно угрожен, изјавила је Танјугу портпарол Здравственог центра “Др Алекса Савић“ у Прокупљу Јелена Пантовић.

Повређени на Мердару стабилно

Она је казала да су у току припреме за операције Филипа Зарића (25) из Новог Београда и Данијела Бјелића (23) из Обреновца, који имају устрелне ране у доњим екстремитетима и налазе се на Одељењу хирургије прокупачке болнице.

Нико од повређених младића данас није желео да даје било какве изјаве медијима. Они су дежурним лекарима забранили да пуштају представнике медије у њихову болничку собу.

Портпарол Здравственог центра “Др Алекса Савић“ у Прокупљу Јелена Пантовић казала је да је један повређен младић, без одобрења лекара, на свој лични захтев напустио болницу.

У јутрошњем инциденту на административном прелазу Мердаре најтеже је рањен Жарко Миључић (23), који је колима хитне медицинске помоћи пребачен на даље лечење у Клинички центар у Нишу.

Повређене младиће посетили су председник општине Прокупље Бобан Лепојевић, председник скупштине Љубиша Ðурковић, начелник Топличког округа Срђан Јордачијевић, као и група навијача фудбалског клуба Партизан из Прокупља који су понудили помоћ повређеним младићима.

Подсетимо,на административном прелазу Мердаре код Куршумлије јутрос је повређено 20 особа, од којих су тројица рањена бојевом муницијом.


#   Прокупље   Јелена Пантовић   Бобан Лепојевић   председник општине   повреде   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима