Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Сурдулици приведен осумњичени за убиство

rssBookmark and Share

Лесковац 29.11.2010. Извор: Бета, Јужне вести

Полицијски службеници Полицијске станице у Сурдулици одредили су меру задржавања до 48 сати Златку С. (1963) из Владичиног Хана, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство.

У Сурдулици приведен осумњичени за убиство

Полиција у Сурдулици привела је Златка С. (47) осумњиченог да је на регионалном путу Житорађа- Мачкатица пуцао из ватреног оружја и убио Златибора С.(47) из села Прекодолце, саопштено је данас из Управе полиције Врање.

У полицијском саопштењу се наводи да је у инциденту који се догодио у недељу ујутро Златибор С. од задобијених повреда преминуо на месту пуцњаве.

Сумња се да је Златко С., 28. новембра ове године, око 7,40 часова, на регионалном путу Житорађе - Мачкатица, општина Сурдулица, на месту званом Мол, пуцао из ватреног оружја и погодио Златибора С. (1963) из села Прекодолце, општина Владичин Хан, који је од задобијених повреда преминуо.

Златку С. полиција у Сурдулици одредила је 48 часовни притвор, након чега ће бити приведен истражном судији у Врању.

 

"Убијени није био таксиста"

Иако је првобитно објављено да се у Владичином Хану догодио инцидент у коме је један таксиста пиштољем убио другог, Небојша Милошевић, директор Бум таxија у Владичином Хану, каже да у тучи прошле ноћи уопште нису учествовали таксисти.

- Познавао сам и једног и другог, они нису радили за ни један таxи. То су људи који имају регистрован комби превоз којим обављају ванлинијске вожње. Недељом обично имају више посла јер важи викенд ред вожње, те аутобуси ређе саобраћају. Њихове расправе око путника су биле све учесталије, али нико није могао ни да слути да ће се то завршити на овакав начин“- каже Милошевић.

Након инцидента у коме је једна особа убијена хицем из пиштоља, у полицији нам је потврђено да је особа која је пуцала приведена под сумњом да је извршила убиство.

Према полицијском извештају Златко С. је у недељу око 7,40 часова, на регионалном путу Житорађе - Мачкатица, општина Сурдулица, на месту званом Мол, пуцао из ватреног оружја и погодио Златибора С. (1963) из села Прекодолце код Владичиног Хана, који је од задобијених повреда преминуо.


#   Лесковац   полиција   Владичин Хан   Сурдулица   убиство   Прекодолце   ред вожње
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима