Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Surdulici priveden osumnjičeni za ubistvo

rssBookmark and Share

Leskovac 29.11.2010. Izvor: Beta, Južne vesti

Policijski službenici Policijske stanice u Surdulici odredili su meru zadržavanja do 48 sati Zlatku S. (1963) iz Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

U Surdulici priveden osumnjičeni za ubistvo

Policija u Surdulici privela je Zlatka S. (47) osumnjičenog da je na regionalnom putu Žitorađa- Mačkatica pucao iz vatrenog oružja i ubio Zlatibora S.(47) iz sela Prekodolce, saopšteno je danas iz Uprave policije Vranje.

U policijskom saopštenju se navodi da je u incidentu koji se dogodio u nedelju ujutro Zlatibor S. od zadobijenih povreda preminuo na mestu pucnjave.

Sumnja se da je Zlatko S., 28. novembra ove godine, oko 7,40 časova, na regionalnom putu Žitorađe - Mačkatica, opština Surdulica, na mestu zvanom Mol, pucao iz vatrenog oružja i pogodio Zlatibora S. (1963) iz sela Prekodolce, opština Vladičin Han, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Zlatku S. policija u Surdulici odredila je 48 časovni pritvor, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji u Vranju.

 

"Ubijeni nije bio taksista"

Iako je prvobitno objavljeno da se u Vladičinom Hanu dogodio incident u kome je jedan taksista pištoljem ubio drugog, Nebojša Milošević, direktor Bum taxija u Vladičinom Hanu, kaže da u tuči prošle noći uopšte nisu učestvovali taksisti.

- Poznavao sam i jednog i drugog, oni nisu radili za ni jedan taxi. To su ljudi koji imaju registrovan kombi prevoz kojim obavljaju vanlinijske vožnje. Nedeljom obično imaju više posla jer važi vikend red vožnje, te autobusi ređe saobraćaju. Njihove rasprave oko putnika su bile sve učestalije, ali niko nije mogao ni da sluti da će se to završiti na ovakav način“- kaže Milošević.

Nakon incidenta u kome je jedna osoba ubijena hicem iz pištolja, u policiji nam je potvrđeno da je osoba koja je pucala privedena pod sumnjom da je izvršila ubistvo.

Prema policijskom izveštaju Zlatko S. je u nedelju oko 7,40 časova, na regionalnom putu Žitorađe - Mačkatica, opština Surdulica, na mestu zvanom Mol, pucao iz vatrenog oružja i pogodio Zlatibora S. (1963) iz sela Prekodolce kod Vladičinog Hana, koji je od zadobijenih povreda preminuo.


#   Leskovac   policija   Vladičin Han   Surdulica   ubistvo   Prekodolce   red vožnje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima