Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радник у Нишу пао са крова и погинуо

rssBookmark and Share

Власотинце 10.05.2016.

Несрећа неимара из Власотинца на грађевини у Нишу, човек је са око шест метара висине пао право на главу.

Фото: Вечерње Новости
Фото: Вечерње Новости

Грађевински радник (56) из Власотинца пао је са крова куће у изградњи и погинуо. Несрећа се догодила око 15 сати, у Улици војводе Бојовића у Нишу, а несрећни човек је са око шест метара висине пао право на главу.

Од силине ударца на бетон заштитини шлем му је одлетео неколико метара даље. Полиција је обавила увиђај на месту трагедије, док Инспекција рада утврђује да ли су испоштовани прописи о заштити на раду и да ли је изградња званично пријављена.

Неимар је са двојицом колега у поподневним сатима постављао црепове на крову куће. Према првим информацијама, када се омакао, приликом пада са крова је закачио један електрични вод.

Екипа нишког Завода за хитну медицинску помоћ је, после доласка на место несреће, могла само да констатује смрт.

- Његово колеге, са којима је школски друг и годинама уназад радио са њима, били су запрепашћени и урлали када су увидели да је задобио смртоносне повреде – прича један од житеља Улице војводе Бојовића.

Извор: Вечерње Новости

Коментара: 0


#   полиција   Хитна помоћ   Власотинце   смрт   радник   Инспекција рада   Вечерње новости   ПУ Ниш   грађевинарство   Војводе Бојовића улица   грађевински радник   електрични
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима