Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnik u Nišu pao sa krova i poginuo

rssBookmark and Share

Vlasotince 10.05.2016.

Nesreća neimara iz Vlasotinca na građevini u Nišu, čovek je sa oko šest metara visine pao pravo na glavu.

Foto: Večernje Novosti
Foto: Večernje Novosti

Građevinski radnik (56) iz Vlasotinca pao je sa krova kuće u izgradnji i poginuo. Nesreća se dogodila oko 15 sati, u Ulici vojvode Bojovića u Nišu, a nesrećni čovek je sa oko šest metara visine pao pravo na glavu.

Od siline udarca na beton zaštitini šlem mu je odleteo nekoliko metara dalje. Policija je obavila uviđaj na mestu tragedije, dok Inspekcija rada utvrđuje da li su ispoštovani propisi o zaštiti na radu i da li je izgradnja zvanično prijavljena.

Neimar je sa dvojicom kolega u popodnevnim satima postavljao crepove na krovu kuće. Prema prvim informacijama, kada se omakao, prilikom pada sa krova je zakačio jedan električni vod.

Ekipa niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je, posle dolaska na mesto nesreće, mogla samo da konstatuje smrt.

- Njegovo kolege, sa kojima je školski drug i godinama unazad radio sa njima, bili su zaprepašćeni i urlali kada su uvideli da je zadobio smrtonosne povrede – priča jedan od žitelja Ulice vojvode Bojovića.

Izvor: Večernje Novosti


#   policija   Hitna pomoć   Vlasotince   smrt   radnik   Inspekcija rada   Večernje novosti   PU Niš   građevinarstvo   Vojvode Bojovića ulica   građevinski radnik   električni
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima