Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Разбојници упали у кућу и убили жену, муж завршио у болници

rssBookmark and Share

Ниш 03.10.2016. Б.Јанчаковић Блиц, Јужна Србија Инфо

Портал Јужна Србија Инфо, известио је јутрос о разбојништву и трагедији која се десела у нишком насељу Медошевац. Више детаља о разбојништву и убиству жене, у тексту Блица.

Фото: Б. Ј. / РАС Србија
Фото: Б. Ј. / РАС Србија

Беживотно тело жене Јасмине Ж. пронађено је рано јутрос у кући у насељу Медошевац у Нишу, док је њен супруг Горан Ж. у тешком стању пребачен у Клинички центар.

Како сазнаје "Блиц", сумња се да је у питању убиство.

Претпоставља се да су, док муж није био код куће, разбојници упали у кућу и напали и опљачкали жену, а све се десило око 3 ујутру.

У кући је, како сазнајемо, извршена преметачина, али још увек није познато шта је однето.

Иначе, супружници, који живе у Словенији су са сином дошли у Ниш на свадбу.

Супруг није животно угрожен

Након прегледа Горана Ж. који је пребачен у Клинички центар, утврђено је да он нема теже телесне повреде и да није животно угрожен, али да се налази у изузетно тешко психичком стању.

"Пацијент је примљен на Ургентни због повреда теменог дела главе, са крвним подливом и површинским озледама. Урађен је скенер главе и врата, грудног коша и абдомена, и на основу радиолошких налаза може се рећи да нема повреде због којих би био витално угрожен, изјавио је за "Блиц" директор КЦ у Нишу проф. др Зоран Радовановић

Он је рекао да су му саниране површинске повреде главе и да је човек упућен на психијатријски преглед на Клинику за ментално здравље јер се налази у тешком психичком стамју.

Психијатар ће се изјаснити да ли његово психичко стање такво да захтева хоспитализацију.

Тужилац и полиција се налазе на лицу места где се врши увиђај, а за нападачима, који су у бекству, се трага.

"Увиђај је у току, полиција обезбеђује место где се десио овај немили догађај, а ту је и виши јавни тужалац", казали су у полицији.

Разбојништво је, како преноси агенција Бета, открио комшија који је чуо запомагање.

Тешко повређени мушкарац је том комшији наводно испричао да је јутрос рано отишао да испрати сина на аутобуску станицу, а када се вратио и ушао у кућу неко га је ударио са леђа и онесвестио.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   полиција   убиство   Зоран Радовановић   Медошевац   Клинички центар   разбојништво   животно угрожен   ПУ Ниш   беживотно тело
@tigerzoki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима