Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Razbojnici upali u kuću i ubili ženu, muž završio u bolnici

rssBookmark and Share

Niš 03.10.2016. B.Jančaković Blic, Južna Srbija Info

Portal Južna Srbija Info, izvestio je jutros o razbojništvu i tragediji koja se desela u niškom naselju Medoševac. Više detalja o razbojništvu i ubistvu žene, u tekstu Blica.

Foto: B. J. / RAS Srbija
Foto: B. J. / RAS Srbija

Beživotno telo žene Jasmine Ž. pronađeno je rano jutros u kući u naselju Medoševac u Nišu, dok je njen suprug Goran Ž. u teškom stanju prebačen u Klinički centar.

Kako saznaje "Blic", sumnja se da je u pitanju ubistvo.

Pretpostavlja se da su, dok muž nije bio kod kuće, razbojnici upali u kuću i napali i opljačkali ženu, a sve se desilo oko 3 ujutru.

U kući je, kako saznajemo, izvršena premetačina, ali još uvek nije poznato šta je odneto.

Inače, supružnici, koji žive u Sloveniji su sa sinom došli u Niš na svadbu.

Suprug nije životno ugrožen

Nakon pregleda Gorana Ž. koji je prebačen u Klinički centar, utvrđeno je da on nema teže telesne povrede i da nije životno ugrožen, ali da se nalazi u izuzetno teško psihičkom stanju.

"Pacijent je primljen na Urgentni zbog povreda temenog dela glave, sa krvnim podlivom i površinskim ozledama. Urađen je skener glave i vrata, grudnog koša i abdomena, i na osnovu radioloških nalaza može se reći da nema povrede zbog kojih bi bio vitalno ugrožen, izjavio je za "Blic" direktor KC u Nišu prof. dr Zoran Radovanović

On je rekao da su mu sanirane površinske povrede glave i da je čovek upućen na psihijatrijski pregled na Kliniku za mentalno zdravlje jer se nalazi u teškom psihičkom stamju.

Psihijatar će se izjasniti da li njegovo psihičko stanje takvo da zahteva hospitalizaciju.

Tužilac i policija se nalaze na licu mesta gde se vrši uviđaj, a za napadačima, koji su u bekstvu, se traga.

"Uviđaj je u toku, policija obezbeđuje mesto gde se desio ovaj nemili događaj, a tu je i viši javni tužalac", kazali su u policiji.

Razbojništvo je, kako prenosi agencija Beta, otkrio komšija koji je čuo zapomaganje.

Teško povređeni muškarac je tom komšiji navodno ispričao da je jutros rano otišao da isprati sina na autobusku stanicu, a kada se vratio i ušao u kuću neko ga je udario sa leđa i onesvestio.


#   Niš   Klinički centar Niš   policija   ubistvo   Zoran Radovanović   Medoševac   Klinički centar   razbojništvo   životno ugrožen   PU Niš   beživotno telo
@tigerzoki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima